آغاز آزمون از ۹ مهر؛
جزئیات امتحان تشریحی و طراحی ۷ رشته هنری کنکور ارشد اعلام شد
جزئیات امتحان تشریحی و طراحی ۷ کدرشته هنری کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۹ اعلام شد.
درجلسه آزمون هر یک از کدرشته های امتحانی که به صورت طراحی، پروژه عملی و یا تشریحی برگزار می شود، به هر داوطلب یک برگ سوال داده خواهد شد که داوطلبان لازم است پاسخ سوال ها را در دفترچه پاسخگویی )تعدادی از کاغذهای A۴ و یا A۳( مقوا یا مقواهای ترسیمی که در اختیار آنان قرار داده خواهد شد در محل مشخص درج کند.
داوطلب باید ابتدا شماره صندلی کارت ورودی خود را با شماره مندرج در روی مقوای ترسیمی و یا دفترچه پاسخگویی مطابقت دهد و سپس مشخصات (نام خانوادگی و نام) و امضاء خود را منحصراً در محل مشخص شده درج کرده و سپس نسبت به پاسخگویی اقدام کند.
فرآیند برگزاری آزمون های نوبت صبح از ساعت ۷:۳۰ صبح و نوبت عصر از ساعت ۱۴:۳۰ بعدازظهر آغاز می شود و کلیه داوطلبان لازم است نیم ساعت قبل از شروع فرآیند برگزاری آزمون در حوزه امتحانی مربوطه حضور داشته باشند.
آزمون تشریحی کدرشته های امتحانی ۱۳۵۰، ۱۳۵۱، ۱۳۵۲، ۱۳۵۷، ۱۳۵۸، ۱۳۶۲ و ۱۳۶۴ منحصراً در شهر تهران برگزار خواهد شد که نام و آدرس حوزه امتحانی داوطلبان بر روی کارت شرکت در آزمون آنان درج شده است.
نوع اوراق آزمون، مدت پاسخگویی به سوالات و تاریخ آزمون
وسایلی که نیاز است داوطلبان علاوه بر کارت شرکت در آزمون باید در پروژه امتحانی به همراه داشته باشند برای هر رشته در برگه راهنمای آزمون درج شده است.
کلیه داوطلبان باید مدرک معتبر شناسایی مانند کارت دانشجویی، کارت ملی، شناسنامه، پاسپورت یا گواهینامه به همراه داشته باشند.
داوطلبان وسایل مورد نیاز خود را بایستی در کیسه های شفاف قرار داده و به همراه خود در جلسه آزمون بیاورند و بردن هرگونه چمدان، کیف، ساک در جلسه آزمون ممنوع است.
همراه داشتن کتاب طراحی، هرگونه کاغذ پوستی و معمولی (به جز داوطبان رشته طراحی پارچه و لباس کد ۱۳۶۴) مقوا، جزوه، رنگ روغن، پاستل گچی، پاستل روغنی، زغال طراحی، اسپری های براق کننده و چسبنده، کلیشه نقوش آماده و شابلون حروف، هرگونه جعبه (مداد، مداد رنگی، گواش و ...)، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، پیچر، نت بوک و هرگونه وسیله الکترونیکی مجهز به دوربین فیلمبرداری و یا عکسبرداری، میز نور، سشوار و اتو ممنوع است.
استفاده از شابلون (خط کش) دارای اشکال ساده هندسی ( دایره، مربع، ..) بلامانع است.
داوطلبان در حین انجام پروژه، قدم زدن، سرکشی بر روی کار دیگران، هر نوع پرسش و پاسخ و کمک به دیگران ممنوع است و در صورت انجام آن به عنوان تقلب محسوب خواهد شد.
هرگونه کولاژ کردن، چسباندن و نصب کردن مصالح متفرقه بر روی پروژه عملی یا تشریحی ممنوع است.
از آنجائی که داوطلبان کد رشته امتحانی ۱۳۵۸ فقط میتوانند در آزمون دو رشته پروژه دار شرکت کنند، چنانچه توسط برخی از داوطلبان این موضوع رعایت نشده باشد، برای این دسته از داوطلبان نیز با توجه به اولویت های انتخابی که در زمان انتخاب رشته اعلام کرده اند، فقط برای دو رشته پروژه دار کارت ورود به جلسه صادر می شود.
نکات بهداشتی ویژه داوطلبان آزمون
زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۶:۳۰صبح (برای آزمون نوبت صبح) و ساعت (۱۳:۳۰ برای آزمون نوبت عصر) روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.
برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول نکنید.
از تردد بی مورد در محل آزمون جدا خودداری کنید.
هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ کنید.
همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی است.
حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و ... معذور هستند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی از همراه داشتن سایر وسایل جدا خودداری شود.
در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جدا خودداری کنید.
برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری کنید.
از تماس دستها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جدا خودداری کنید.
هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده کنید. در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید)
درصورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت کنید.
به پیامهایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و درجلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.
لوازم التحریر مورد نیاز از قبیل مداد، تراش و پاک کن به همراه داشته باشید. تاکید می شود رد و بدل کردن این لوازم در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.
سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره دربها و شیرآلات سرویس بهداشتی و... خودداری کرده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.